00:00

Huddinge IF P15:UTV Svart

Referat: Tyresö FF P15 - Huddinge IF P15:UTV Svart

Idag så åkte vi till Tyresövallen där vi inte spelat på ett par år för att spela match mot Tyresö FF.
Matchen inleds lite avvaktande från båda lagen. I den 13:e minuten bryts detta mönster då Walter K.V. passar till Farouk El M. som skjuter ett skott högt upp i nättaket till 1-0. Kvitteringen kommer omgående då hemmalaget får en hörna två minuter senare där vi är lite för passiva försvarsmässigt. Ytterligare två minuter senare tar hemmalaget ledningen då ett skott studsar på en av våra försvarare och ställer vår målvakt för dagen, Roni T. Hemmalaget fortsätter att ha momentum och får dessutom en billig straff i den 25:e minuten som förvaltas. I den 31:a minuten får hemmalaget en till straff då vår försvarare är lite sen in i en situation. Även denna straff förvaltas. I den 38:e minuten skjuter hemmalaget ett långskott som seglar in i mål. I den första halvlekens sista minut reducerar Farouk El M. efter en vacker soloraid. Ställningen är 5-2 till Tyresö i halvtid. Vi får tyvärr inte den start på andra halvleken som vi önskade utan hemmalaget gör mål på långskott i mål i både den 43:e och 51:a minuten. I den 61:a minuten så fälls vår anfallare bryskt i offensivt straffområdet och det är mycket märkligt att vi inte får straff. Istället kan hemmalaget kontra och göra mål på friläge. Farouk El M. gör sitt tredje mål för dagen i den 69:e minuten på assist av Mirac K. Hemmalaget gör nästa mål i den 73:minuten då de får in en välavvägd loob i nätmaskorna. I den allra sista matchminuten kommer dagens delikatess då Amadeus E. framspelar till Mert I.C. som utmanar sin försvarare, kommer förbi och stänker upp skottet i kryssribbans insida och in i mål.

Slutställning: Tyresö FF - Huddinge IF 9-4